Results 1 to 3 of 3

Thread: Najbolji besplatni online programi i alati za uređenje interijera

 1. #1
  super moderator ludi_dennis's Avatar
  Join Date
  Sep 2008
  Posts
  1,403

  Default Najbolji besplatni online programi i alati za uređenje interijera

  Ako ste se ikad uhvatili u koštac s uređenjem interijera sigurno vas nisu zaobišle frustrirajuće misli oko nekih bitnih pitanja. Koliko će to sve koštat? Koliko će to sve trajat? Kako će to sve izgledat i dali će sve biti kako je zamišljeno?


  U sljedećem postu ću vam stoga dati pregled par korisnih i jendnostavnih besplatnih online programa za uređenje vlastitog interijera.

 2. #2
  super moderator ludi_dennis's Avatar
  Join Date
  Sep 2008
  Posts
  1,403

  Default Najbolji besplatni online programi i alati za uređenje interijera

  1.) MY DECO 3D ROOM PLANNER


  Click image for larger version. 

Name:	my-deco-plan-e1281328728647.png 
Views:	79 
Size:	320.4 KB 
ID:	2805

  Ovaj jednostavan online program omogućava vam crtanje tlocrta (ili možete odabrati neki od ponuđenih), crtanje i oblikovanje zidova, vrata, prozora... Sadrži bogat izbor namještaja.
  Također, kako crtate i projektirate tako vam se odmah prikazuje vaša ideja u 3D izdanju. Možete birat i različite poglede, te se pohvalit svojom izradom na facebooku.  2.) IKEA HOME PLANNER  Click image for larger version. 

Name:	ikea_home_planner.gif 
Views:	53 
Size:	78.2 KB 
ID:	2806

  IKEA je besplatan software koji vam olakšava planiranje vašeg namještaja, dekora i ostalog u vašem domu! Kada listate IKEA katalog, jeste li ikada poželili uzeti ravno iz knjige npr. pisaći stol i vidjeti kako bi izgledao u vašem prostoru? Jednostavan za korištenje, alat za planiranje omogućava vam izradu tlocrta, sadrži veliki izbor iz IKEA galerije namještaja i dekora, izračuna vam trošak te izlista gdje se nalaze lokalni dućani Ikea.


  3.) DESIGN A ROOM

  Click image for larger version. 

Name:	design-my-room_example.jpg 
Views:	36 
Size:	33.0 KB 
ID:	2807

  Mrzite li skupiti na desetke uzoraka materijala u nekoliko trgovina i vratiti se kući te isprobavati sve kombinacije u vašem prostoru? Problem riješen! Armstrong je lijep 3D virtualni program koji vam omogućava da vidite različite kombinacije boja podova, stropova, zidova boraveći u udobnosti svoga doma. Dizajn soba vam omogućuje da izradite sobu nalik na onu u svom domu, a zatim odaberete stil i poigrate se s bojama i teksturama. Jednostavno za korištenje.


  4.) HOMESTYLER

  Click image for larger version. 

Name:	autodesk-homestyler-plan.jpg 
Views:	22 
Size:	53.3 KB 
ID:	2808 Click image for larger version. 

Name:	autodesk-homestyler-2-e1281545793555.jpg 
Views:	20 
Size:	50.0 KB 
ID:	2809

  Autodesk, kreator AutoCad-a, poznat je po svojim profesionalnim dizajn programima za projektiranje zgrada. Također imaju odličan program za planiranje uređenja prostora kuća / ureda / stananova koji se zove Homestyler. Za razliku od dosada nabrojanih programa, ovo je malo složeniji i profesionalniji no ipak ne zahtjeva specijalnu nauku. Besplatan je prvih sat vremena korištenja.


  5.) SWEET HOME 3D

  Click image for larger version. 

Name:	sweet-home-1.jpg 
Views:	28 
Size:	102.0 KB 
ID:	2810

  Sweet Home 3D omogućuje rad na projektu s mjerama izraženima u centimetrima ili inčima te dolazi s jednostavnim konverterom kojim je omogućena i njihova naknadna konverzija za već dovršeni projekt. Možete skenirati i ubaciti sliku prostorije u Sweet Home 3D kako biste time znatno uštedjeli vrijeme potrebno za mjerenje i precizno podešavanje projekta tako da u cijelosti odgovara stvarnosti. Crtanje i oblikovanje zidova je veoma lagano, neovisno o tome koristite li skenirani tlocrt ili krećete sasvim ispočetka. Nakon ucrtavanja zidova, u tlocrt možete putem izbornika Furniture ili - još jednostavnije - iz gornjeg lijevog panela, tzv. kataloga, drag and drop metodom postavljati pojedine predmete dostupne iz šest ponuđenih kategorija, poput kuhinje, vrata i prozora itd. Nakon završetka možete krenut u virtualnu šetnju svojim novouređenim stanom.

 3. #3

  Default

  svaka cast ovo mi bas treba
  ‎"Kad se ženska jednom okrene protiv tebe, pusti sve u materinu... Ona te još možda i voli, ali se u njima nešto preokrene. A onda kad se preokrene, mogu te gledati kako crkavaš u jarku, pa još te pregaziti autom i na tebe pljunuti."

Similar Threads

 1. Programi za uređivanje fotografija
  By My name is... in forum Fotografija
  Replies: 25
  Last Post: 23. 10. 2010, 17:37
 2. programi za SE g502
  By zaboravi me in forum Mobiteli
  Replies: 0
  Last Post: 03. 11. 2009, 20:04
 3. Free Programi - Besplatni Programi - Besplatne Alternative
  By MediaGroup in forum Internet i računala
  Replies: 6
  Last Post: 01. 09. 2009, 12:30
 4. Replies: 0
  Last Post: 13. 05. 2009, 20:47

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •